wat we doen - Artishock eventmarketing
618
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-618,bridge-core-1.0.6,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

wat we

doen

Artishock creëert uw unieke verhaal en brengt deze voor een langere termijn tot leven. Dit doen we door mensen, merken en maatschappij te verbinden met behulp van live events die onderdeel zijn van een communicatietraject. Abstracte begrippen zoals uw kernwaarden, missie, visie en ambitie krijgen dankzij live communicatie echt betekenis in de hoofden en harten van mensen die er voor u toe doen. We betrekken deze mensen bij uw organisatie zodat ze uw gevoel van trots kunnen delen. Of het nu het jaarlijkse relatie-event is, het jubileumevent, een productlancering, het medewerkersfeest, de opening van het nieuwe hoofdkantoor, een inhoudelijk congres of de kick-off van een nieuwe strategie. Artishock maakt van uw uitgave een investering met impact en haalt meer rendement uit uw event.

Onze pijlers

Live communicatie kan opgedeeld worden in drie fases. Deze fases kunnen elkaar logisch opvolgen, in elkaar overlopen of zelfs op zichzelf staan afhankelijk van uw vraag.

Concept

 

Via onze concepten maken wij van uw abstracte doelgroepen, trouwe volgers. Op basis van uw input bedenken we hét verhaal rondom uw unieke boodschap. Een verhaal dat beklijft en wordt doorverteld. Een verhaal dat bestaat uit een reeks momenten waarmee we uw doelen realiseren en uw doelgroepen inspireren. Momenten waarmee we de mensen die er voor u toe doen daadwerkelijk raken in hoofd én hart.

Ontwerp

Samen met u vertalen we uw unieke verhaal naar één duidelijk en herkenbaar beeld dat bij iedereen het juiste gevoel van herkenning en beleving oproept. Van huisstijl tot en met branding en event styling. We geven uw verhaal op een innovatieve manier vorm zodat het impact genereert voor de lange termijn. Een verhaal dat verkoopt.

Realisatie

 

Een verhaal is pas een goed verhaal wanneer het wordt onthouden en doorverteld. Uw verhaal brengen we werkelijk tot leven door doelgroepen, merken en maatschappij aan elkaar te verbinden via live events en een op-maat gemaakt communicatieplan. Zo maken we van uw uitgave een lange termijn investering.