Uw event gaat door! Wij weten hoe. - Artishock eventmarketing
3669
post-template-default,single,single-post,postid-3669,single-format-standard,bridge-core-2.5.7,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-24.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive

Uw event gaat door! Wij weten hoe.

Of u nu een bestaand event op stapel heeft staan dat opeens wél door kan gaan of aan het nadenken bent over een nieuw event: Artishock maakt met haar 1m50-loket (1m50loket.nl) uw event 1m50-proof! Wij kijken hierbij niet alleen naar de veiligheidstechnische aspecten en triage, maar we besteden juist ook aandacht aan de aanwezige sfeer en gastvrijheid. Want uw doelgroep moet zich nog wel senang genoeg voelen om naar uw happening te komen. Bovendien is communicatie nog nooit zo belangrijk geweest. Dat traject begint bij de eerste uitnodiging, het eerste contact met uw organisatie. Wij kunnen dat hele traject van aanpassen van het eventconcept, het invullen van de triage en signing, het creëren van gastvrijheid en sfeer én de communicatie en uiteraard de organisatie voor u verzorgen. Hoe onwennig die ‘anderhalve meter-maatschappij’ nog steeds voelt: U gaat het meemaken want het kan echt!

Creatieve benadering van uw event met inachtneming van nieuwe maatregelen
Zolang er geen vaccin is, blijft het Corona-virus onder ons. Dit is een kwestie van een lange adem en daar zullen we mee om moeten gaan. Wij helpen alle organisatoren van events bij het aanpassen van bestaande situaties naar de anderhalvemeter-regel zoals deze is gecommuniceerd door onze minister-president op 24 juni jl.
Hierbij focussen wij ons op de eerste plaats op het sturen van gedrag voor groepen mensen zodat we met elkaar blijven voldoen aan social distancing maar dan wel in een creatieve jas. Heeft u een event gepland met betrekking tot Prinsjesdag? Wilt u een check op uw bestaande event dat geprogrammeerd staat? Twijfelt u aan de mogelijkheden en onmogelijkheden rondom een event dat u nog op de kalender heeft staan? Van congressen, openingen van panden, afscheidsmomenten van directieleden tot welcome back-bijeenkomsten voor medewerkers: Artishock staat voor u klaar. Ons team is op het gebied van creatief 1m50-advies met betrekking tot uw event met afstand de beste!

Neem contact op met Claudia Broers via claudia@artishockevents.nl