Team - Artishock events en marketing
338
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-338,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-17.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive

team

De medewerkers met ieder hun eigen vakgebied vormen het sterke, onderscheidende DNA van Artishock. In totaal 16 specialisten die elkaar dagelijks versterken en uitdagen met maar 1 doel; samen met onze klanten een succesvol resultaat neer zetten en mensen en merken aan elkaar verbinden.

Mechtild

Directeur-eigenaar

Directeur-eigenaar Mechtild Stultiens studeerde Spaanse taal- en letterkunde en Communicatiewetenschap aan de Universiteit van Utrecht. Haar kracht is het bedenken van creatieve concepten met een lange termijn boodschap. Bovendien bewaakt zij binnen Artishock de kwaliteit in alle facetten. Als projectleider van grootschalige internationale evenementen zoals de Tour de France en het WK Voetbal is ze expert in de aansturing van honderden medewerkers met verschillende nationaliteiten.

 

Madeline

Communicatie Strateeg

Als senior communicatieadviseur staat Madeline aan de lat voor het ontwikkelen van live communicatietrajecten en story telling. Events en andere momenten maken hier onderdeel van uit. Zij is een verhalenverteller. Zij heeft jarenlang ervaring opgebouwd aan zowel de bureaukant als vanuit de zakelijke markt. Madeline heeft een studie HEAO Creatieve Communicatie en een module Strategische Bedrijfscommunicatie aan Nijenrode afgerond.

 

Joost

Senior Projectleider

Joost studeerde SPECO (Sport, Economie en Communicatie) aan de Fontys Hogeschool in Tilburg en volgde een Masteropleiding Professioneel Sportmanagement in Brussel. Ooit begon hij als stagiaire bij Artishock. Na 9 jaar ervaring te hebben opgedaan als projectmanager in de Ondernemers Marketing Communicatie is hij nu werkzaam als senior projectleider van trajecten voor de zakelijke markt, de sportwereld en goede doelen.

 

Gaby

Project Coördinator

Gaby heeft een studie International Business afgerond en vele jaren ervaring als zelfstandig projectmanager marketing en communicatie. Haar specialiteit is structureren. Gaby is onze smeerolie die intern onze externe projecten soepel laat lopen, ze onderling op elkaar afstemt en het overzicht bewaart.

 

Natascha

Office Manager

Natascha heeft bij Schoevers Opleidingen de opleiding Directiesecretaresse afgerond. Zij is accuraat, empathisch en heeft oog voor details. Niets ontsnapt aan haar scherpe blik. Als office manager is Natascha dé spin in het web die de interne processen bewaakt.

 

Huibert

Creatief Directeur

Huibert is een innemende persoonlijkheid, hij denkt snel en is scherp met woorden. Hij studeerde bedrijfskunde, maar ook ‘cabaret’ aan de Koningstheateracademie – dé Academie voor Cabaret. Als creatief directeur ontwikkelt hij creatieve concepten met impact voor de lange termijn. Met zijn tegelijkertijd analytische en humoristische insteek weet Huibert opdrachtgevers en doelgroepen te raken. Daarnaast is zijn passie op de planken staan als pianist en cabaretier.

 

Antwan

Senior Art Director

Onze art director Antwan studeerde aan de Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht. Antwan is creatief pur sang. Hij denkt permanent in beelden – het plaatje bij het praatje – en combineert dit moeiteloos met een sterke conceptmatige en strategische insteek. Hij blinkt uit in ruimtelijk visualiseren en is een dijk van een illustrator.

 

Claudia

Senior Projectleider

Na een opleiding in bedrijfseconomie en eventmanagement, was Claudia jarenlang Commercieel Accountmanager Grootzakelijk bij ING. Met deze zakelijke achtergrond én brede ervaring op het gebied van eventmanagement voelt Claudia zich als senior projectleider voor de zakelijke markt als een vis in het water. Zij zorgt voor de operationele vertaling van creatief concept naar een event met impact en alle details die hiermee gepaard gaan.

 

Maartje

Communicatie adviseur

Maartje voltooide de NHTV in Breda, afstudeerrichting PR & marketing. Na enkele jaren als fondsenwerver bij Villa Pardoes en bijna 10 jaar als wereldwijde Marketing Communicatie verantwoordelijke voor Philips Entertainment verlichting, brak voor haar de fase als ZZP-er aan. Maartje is al jaren onze ‘vaste’ freelancer op het gebied van communicatie & social media.

 

Sjan

Financieel Medewerker

Sjan is onze steun en toeverlaat op financieel vlak. Bij ons zorgt ze voor een vlekkeloze financiële administratie. Sjan is een voorbeeld van een ‘self made woman’. Ze verkreeg haar kennis en ervaring door in de praktijk te werken en via bedrijfsopleidingen en zelfstudie bij te leren over haar werk. Ze startte haar carriére bij Keser Uitzendbureau en werkte jaren bij Heineken, om uitzendkrachten te coördineren binnen het bedrijf.

 

Maurice

Story teller

Maurice studeerde in 2008 af als CMV’er af aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen waarna hij vrolijk nog vier jaar verder studeerde aan de theaterschool in Utrecht. Hier werd hij opgeleid tot toneelschrijver en theatermaker. Zijn kracht als story teller is terug te vinden in het ontwikkelen van in- en externe veranderingstrajecten voor diverse opdrachtgevers. Daarnaast bedenkt, regisseert en produceert Maurice films voor uiteenlopende doelgroepen. Onlangs heeft hij een master opleiding Crossover Creativity afgerond.

 

Mari

Vormgever

Na vele omzwervingen bij diverse gerenommeerde reclamebureaus eindelijk zijn plek gevonden bij Artishock. Multi Diciplinair op vele gebieden. Van fotografie tot video editing, van eventstyling tot vormgeving. Mari is op alle vlakken inzetbaar en voelt zich hierbij als een spreekwoordelijke vis in het Water. Samen met Antwan verantwoordelijk voor de creatieve invulling van projecten.

 

Nina

Project Assistent

Het levende bewijs van een teamplayer, dat is Nina. Met haar aanstekelijke enthousiasme en proactieve houding assisteert zij het creatieve team van Artishock en wordt ze regelmatig als junior projectleider ingezet. Nina’s oog voor detail, haar aanpakkersmentaliteit en passie voor de dynamische eventbranche dragen nadrukkelijk bij aan de creatieve concepten die we ontwikkelen voor onze opdrachtgevers.
Tijdens haar studie HBO Leisure Management aan de NHTV in Breda specialiseerde Nina zich in eventmanagement en behaalde ze de minor marketing & consumer behaviour.

 

Lieke

Secretaresse & Project Assistent

Lieke volgde de HBO opleiding Associate Degree Officemanager. Daarvoor deed ze ervaring op aan de MBO+ opleiding Internationaal managementassistent / directiesecretaresse. De praktijk leert ze bij Artishock. Een secretaresse / office manager om trots op te zijn.

 

Monique

Secretaresse

Monique is geschoold als Management Assistent en Secretaresse. Monique heeft veel ervaring en spreekt diverse talen en beheerst steno. Monique kan als geen ander gasten en hoogwaardigheidsbekleders begeleiden.