SWIM to Fight Cancer - Artishock eventmarketing
3256
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-3256,bridge-core-3.0.2,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.5.4,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,transparent_content,qode-theme-ver-28.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-4135

SWIM to Fight Cancer

Swim to Fight Cancer

Opdrachtgever
Stichting Swim to Fight Cancer ’s-Hertogenbosch
Concept
Iedereen kent wel iemand in zijn nabije omgeving die te maken krijgt met kanker. Want één op de drie mensen krijgt kanker in zijn of haar leven. Swim to Fight Cancer biedt deelnemers een mogelijkheid om een steentje bij te dragen in de strijd tegen kanker. Samen kunnen we ervoor zorgen dat kanker een ziekte wordt die niet meer dodelijk is. Samen in actie voor meer kankeronderzoek.
Ook bij deze vierde editie van Swim to Fight Cancer in ‘s-Hertogenbosch zwommen de 725 deelnemers door en langs de prachtig gerestaureerde Vestingwerken in de Singelgracht en de Stadsdommel, om zoveel mogelijk geld bij elkaar te brengen voor de strijd tegen kanker. Deze editie is afgesloten met een recordbedrag aan donaties: € 534.715,33. Samen maken we een vuist tegen kanker!
#non-profit #maatschappelijk #goededoelevent #fightcancer