Even voorstellen: - Artishock eventmarketing
3932
post-template-default,single,single-post,postid-3932,single-format-standard,bridge-core-1.0.7,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-24.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive

Even voorstellen:

Mark Berkers

Al even een Artishocker, maar nog niet officieel voorgesteld;

Mark studeerde in 2008 af als conceptueel ontwerper aan de Design Academy Eindhoven. Waarna hij het Brabantse verruilde voor een carrière als ontwerper en artdirector in Amsterdam. Daar bouwde hij diverse merken, en hielp bedrijven om hun verhaal invoelbaar te maken bij het grotere publiek. Altijd onderscheidend in vorm en strategisch onderbouwd. Want met alleen een mooie verpakking kom je er niet. In een vorig leven studeerde hij af als kok en eventmanager. Mooi pakket.

 

Bella Abri

Met haar 9 maanden jong zou je zeggen dat ze nog enigszins rimpelvrij door het leven zou gaan…Maar laat dat nu net een unieke feature van deze dame zijn.

Bella is een temperamentvolle Sharpei-pup die sinds April het Artishock-team versterkt. Haar taak als bureauhond neemt ze uiterst serieus. Snurken behoort tot een van haar specialiteiten.

 

Bieneke Nommensen

Vers van de academie, maar zeker geen groentje. Bieneke is analytisch sterk en komt graag tot de kern van zaken. Grafisch een a force to be reckoned with. Gepaard met haar dummy vol tekeningen en ideeën komt zij vanaf januari ons team versterken. Met haar vaardigheden lost ze op speelse wijze problemen op en helpt zij klanten hun vraagstukken en strategieën op een unieke en heldere manier te communiceren.