Dit is ons Brabant - Artishock eventmarketing
3946
post-template-default,single,single-post,postid-3946,single-format-standard,bridge-core-3.0.2,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.5.4,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,transparent_content,qode-theme-ver-28.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,cookies-not-set,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-4135

Dit is ons Brabant

In de provincie Noord-Brabant is ‘de nieuwjaarsontmoeting’ een begrip. Ca. 1.500 genodigden komen bijeen in het provinciehuis voor dé netwerkbijeenkomst van het jaar.

Deze editie is een hele bijzondere, want de provincie heeft net een nieuwe Commissaris van de Koning, namelijk Ina Adema. Voor haar eerste nieuwjaarsontmoeting geldt echter dat die niet op de reguliere manier plaatsvindt – nogal logisch – maar helemaal online!

Artishock won met haar concept ‘Dit Is Ons Brabant’ de pitch en is in volle voorbereiding op de online uitzending met o.a. Rick Evers, Diederik Gommers, diverse andere gasten uit de provincie èn de finale van de Dit Is Ons Brabant Kennisquiz.

Wil je deze uitzending volgen? Dat kan! Zet donderdag 14 januari, 16 uur in je agenda en hou onze socials in de gaten voor de link.