Artishock Academy - Artishock eventmarketing
2343
page-template-default,page,page-id-2343,bridge-core-1.0.4,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.0.7,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

Artishock Academy

Wil jij leren hoe een event meer rendement oplevert?

En ben je nieuwsgierig naar hoe storytelling hierbij een belangrijke rol speelt?

Kom dan naar de Artishock Academy op donderdag 4 juli 2019!

Met veel passie creëert het team van Artishock dag in dag uit memorabele events voor een breed scala aan opdrachtgevers.
Het creatieve concept vormt hierbij de basis. Een reeks bijzondere momenten vormen samen één verhaal dat niet alleen beleefd wordt, maar ook beklijft.
En daar doen wij het voor. Vanuit de Artishock Academy delen we kennis, ervaring en passie van 25 jaar live-communicatie!
Tijdens een verrassend dagprogramma brengen wij jou, samen met een gastspreker, enkele creatieve en slimme kneepjes van het vak bij.
En als kers op de taart….aan het einde van dag loop je naar buiten met een kant & klaar basisconcept voor jouw eerstvolgende event.

Ins en outs

Voor wie

• Eventmanagers
• Communicatiemedewerkers
• Managementassistenten
• Directiesecretaressen
• Leden van personeelsvereniging

 

 

Praktische info

• 6 tot 8 cursisten
• 3 ervaren trainers
• 1 doorgewinterde gastspreker
• donderdag 16 mei 2019
• programma van 9:30 tot 17:00
• inclusief lunch
• inclusief tools om events/trajecten op te zetten

Waar

Artishock events & marketing
Keizerstraat 12
5211 HG ’s-Hertogenbosch
T (073) 6901504
info@artishockevents.nl

 

 

Trainers

drs Huibert Wilschut, creatief directeur

Huibert is een wonderlijke persoonlijkheid, hij denkt snel en is scherp met woorden. Hij studeerde bedrijfskunde, maar ook ‘cabaret’ aan de Koningstheateracademie, dé Academie voor Cabaret. Als creatief directeur ontwikkelt hij creatieve concepten met impact voor de lange termijn. Met zijn tegelijkertijd analytische en humoristische insteek weet Huibert opdrachtgevers en doelgroepen te raken. Daarnaast is zijn passie op de planken staan als pianist en cabaretier.

Maurice van Dinther, MA, storyteller

Maurice studeerde in 2008 af als CMV’er aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen waarna hij nog vier jaar vrolijk verder studeerde aan de theaterschool in Utrecht. Hier werd hij opgeleid tot toneelschrijver en theatermaker. Vervolgens heeft hij een master opleiding Crossover Creativity afgerond. Zijn kracht als storyteller is terug te vinden in het ontwikkelen van in- en externe veranderingstrajecten voor diverse opdrachtgevers. Daarnaast bedenkt, regisseert en produceert Maurice films voor uiteenlopende doelgroepen.

Antwan Hoedemakers, art director

Onze art director Antwan studeerde aan de Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht. Antwan is creatief pur sang. Hij denkt permanent in beelden – het plaatje bij het praatje en combineert dit moeiteloos met een sterke conceptmatige en strategische insteek. Hij blinkt uit in ruimtelijk visualiseren en is een dijk van een illustrator.

mr dr Ton Rombouts, gastspreker

Onze gastspreker, senator in de Eerste Kamer en voormalig burgemeester van ’s-Hertogenbosch, houdt een boeiend verhaal over ‘Small Organizations With Big Dreams’ en uiteraard ook de rol van events in dit kader. Ton Rombouts studeerde onder meer rechten aan de Katholieke Universiteit Nijmegen en bestuurskunde aan de Universiteit Twente. Vervolgens werd hij fractiemedewerker van de CDA Tweede Kamer fractie en promoveerde hij op een onderzoek naar gemeentelijke herindeling. Het internationale themajaar rondom de 500e sterfdag van de schilder Jeroen Bosch in 2016 was een initiatief van Ton Rombouts. In dit herdenkingsjaar en tijdens de aanloop hiervan toonde hij zich meester in het activeren van communities.

Investering

Schrijf in vóór 15 april, dan bedragen de kosten € 750,00 excl. btw.
Doe je dit vanaf 15 april, dan betaal je een meerprijs van € 250,00 excl. btw p.p.